novi grb mali 2

Ljetni kamp mladih u Pougarju 2017.

amblem ljetni kamp

Pozivamo vas da se prijavite na sudjelovanje na Ljetnom kampu mladih 2017. godine. Prijave traju do 24. srpnja 2017. godine. Prijaviti se mogu svi pougarski srednjoškolci i studenti bez obzira gdje se nalazili. Broj sudionika je ograničen, molimo sve zainteresirane da popune prijavni obrazac i pošalju ga do predviđenog roka. Do 31. srpnja svi kandidati će dobiti obavjest o tome jesu li primljeni u kamp.

Obrazac za prijavu možete preuzeti ovdje, u Općini Dobretići ili ga dobiti elektronskim putem nakon što nas kontaktirate.

Okupljanje počinje 7. kolovoza zajedničkim ručkom u Dobretićima.

Od 7. do 14. kolovoza svi zajedno ćemo se družiti uz radionice, predavanja, izlete, radne akcije, te mnoštvo drugih aktivnosti kojima ćemo se upoznavati međusobno i upoznavati Pougarje sa okolicom.

Sudjelovanje na kampu plaća se simbolično, participacija u iznosu od 20,00 konvertibilnih maraka. I sudionici o svom trošku dolaze do Dobretića na dan 7. kolovoza, kao i odlaze na dan 14. kolovoza.

Sve upite vezano za Kamp možete dobiti na slijedeći kontakt:

Božica Marijanović, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 00 387 63 833 430

Share

Jeste li znali...

Jeste li znali
Go to top